LFS, Landsforeningen for Socialpædagoger

Genveje

LFS-logo Log ind / Mit LFS Tillidsvalgt Løn LFS Nyt
Vilkår/privatliv Kontakt os Meld dig ind

Linklinje

  • Forside
  • LFS
  • Bestyrelser, sektioner, udvalg
  • De 3 fagområder i LFS
  • Almenområdet
  • Generalforsamlinger
  • 21.9.2006 Generalforsamling
 

Sidemenu

  • 21.9.2022 Generalforsamling
    Kandidater til almenbestyrelsen 2022
     
  • 15.9.2020 Generalforsamling
     
  • 18.9.2018 Generalforsamling
     
  • 20.9.2016 Generalforsamling
     
  • 17.9.2014 Generalforsamling
     
  • 19.9.2012 Generalforsamling
     
  • 16.9.2010 Generalforsamling
     
  • 18.9.2008 Generalforsamling
    Almenområdet: Målsætningspapir til generalforsamling 2008
     
  • 21.9.2006 Generalforsamling
     
  • 14.3.2006 Stiftende generalforsamling
     
  • 31.1.2006 Ex.ord. generalforsamling
     
  • 23.9.2004 Generalforsamling
    Fremtidigt arbejde 2004-2006
     
  • Generalforsamling 16.9.2010
     
 Arkivmateriale
Teksten kan være relevant, f.eks. når der henvises til gamle overenskomster
1.10.2006  | Almen  
  
 

Referat af almenområdets generalforsamling 21. september 2006

LFS-Nyt Generalforsamlingsindstik (pdf-fil)

Dagsorden:

  1. Valg af dirigenter, referenter og stemmeudvalg
  2. Godkendelse af forretningsorden
  3. Godkendelse af dagsorden
  4. Bestyrelsens beretning
  5. Regnskab
  6. Indkomme forslag
  7. Fremtidigt arbejde
  8. Budget
  9. Valg:
    1. Suppleringsvalg af 2 personer til bestyrelsen. (Bestyrelsen består p.t. af 19 personer og den stiftende generalforsamling besluttede sig for en bestyrelse på 21 personer
    2. Repræsentantskabsdelegerede (2år)
    3. Suppleanter for rep. delegerede (2år)
    4. 2 bilagskontrollanter (2år)
  10. Eventuelt
  11. Afslutning

Kirsten Annette Christensen, formand for Almen Området bød velkommen til generalforsamlingen og indbød alle til at være med i en konkurrence om at tegne Almen Områdets nye logo.

Ad.1 Valg af dirigenter, referent og stemmeudvalg

Bo Kirkestrup og Dorthe Thocbech blev valgt til dirigenter. Dirigenterne takkede for valget.

Til stemmeudvalg blev Karen, Gro, Rasmus og Annette valgt

Dirigenterne konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. Bilagene blev nummereret og der blev gjort opmærksom på at der i materialet også var en pjece: ”En ensom kamp” udgivet af Børnerådet, og bestilt af bestyrelsen til alle deltagere i generalforsamlingen.

Ad.2 Godkendelse af forretningsorden

Der blev til forretningsordenen tilføjet: Enhver meddelelse skal ske til dirigenterne.
Og enhver meddelelse skal foregå fra talestolen eller vandremikrofonen.

Ad. 3. Godkendelse af dagsorden

Der var fremkommet et forslag til en udtalelse fra bestyrelsen.
Og under supplerings valg til bestyrelsen, var der nu blevet suppleringsvalg af tre personer, da Kenneth Skytte desværre måtte trække sig på grund af manglende tid.

Ad. 4 Bestyrelsens beretning

Bestyrelsen havde valgt at dele beretningen op i mindre oplæg.

Kirsten Annette Christensen indledte beretningen og sagde bl.a.:

”Dette er den første ordinære generalforsamling i Det nye LFS. Almen området består nu af pædagoger fra de kommunale institutioner i København samt pædagogmedhjælpere i de kommunale og selvejende daginstitutioner fra København og Frederiksberg.

Vores kerneopgave er det pædagogiske arbejde med børn og unge Samtidig er virkeligheden, at der bliver mindre og mindre tid til dette arbejde. Men kerneopgaven har vanskelige vilkår. Daginstitutionerne lever i en skruetvinge, de får flere og flere opgaver men færre og færre økonomiske midler. Nye opgaver uden medfølgende ressourcer. Stressfaktoren er høj hvis ”man” skal nå alle de pålagte opgaver. – Men bestyrelsen har fokus på dette.

Vi bliver nedslidt af arbejdspresset, og vi burde kunne trække os tilbage med værdighed. – Med der er desværre ikke økonomi til, at den enkelte institution kan være rummelig. Bestyrelsen vil
arbejde for, at økonomien ikke skal hænge på den enkelte institution.

Vi har sammen sukket efter en samlet Børne- og Ungeforvaltning. Nu er den kommet. Desværre er virkeligheden et stort kaos. Økonomien er der overhovedet ikke styr på. Ledergruppen får ikke hjælp og støtte. Og forvaltningen har ikke styr på, hvem der ansvar for de forskellige ting.

Professionsdiskussionen er sat i gang. På repræsentantskabsmødet skal der nedsættes en arbejdsgruppe, der skal arbejde videre med det. Arbejdet skal føre frem til en samlet professionsstrategi for LFS.

De mange opgaver kræver kompetenceudvikling til alle ansatte. Når der uddeles opgaver på institutionerne afhænger det ikke af om ”man” er uddannet eller ej, men ligeså meget af personlig kompetencer. Kompetence erstatter dog ikke uddannelse; pædagoguddannelsen gør en forskel i vores arbejde.

Også ytringsfriheden er et vigtigt emne. Lederne kan let komme i klemme. Men det er vigtigt i et demokrati, at de, der arbejde med opgaverne kan bidrage med deres viden og erfaring.

Vi skal være nogen af dem, der skriver læserbreve og konkretiserer daginstitutionernes problemstillinger.

Og så skal vi arbejde for, at alle er organiserede. Almen Bestyrelsen vil udarbejde en pjece om, hvad medlemmerne kan bruge LFS til.

Kristian Kristiansen beretter herefter om situationen på Frederiksberg, hvor der lægges institutioner sammen på grund af det faldende børnetal Det giver problemer med de forskellige institutionskulturer, der skal slås sammen. Det giver også problemer for lederne, der pludselig skal lave dobbelt så meget.
De penge, der spares ved sammenlægningerne skulle dog forblive på området, og være øremærket til en forbedring af kvaliteten. Men de ansatte er utrygge, de får ikke noget at vide. Og indflydelse er der ikke noget af.

Jette Olsen, tillidsrepræsentant for de legepladsansatte, beretter om året for legepladserne:

”Vi har siden årsmødet sidste år, haft et meget dårligt år for legepladserne.
Det startede meget godt, med at de manglede vikarpenge, dem kunne de i FAF ikke forklare, hvor var, eller hvad de var brugt til.
Vi blev så lovet, at hver enkelt legeplads, skulle gennemgås så man fik et korrekt overblik over økonomien. Men det kunne FAF ikke nå, for det havde taget dem seks måneder, at få holdt det her møde.

De ville så starte med at give hele området et midlertidigt budget, og bede BUF om at gennemgå alle budgetterne.
Mine alarmklokker var nu tændt, og jeg startede i februar med at presse på, for at vi skulle få et møde med BUF´s nye chef Morten Olsen.
Det lykkes Pia Baah den 3. maj, og vi havde et meget positivt møde.
Morten Olsen lovede, at der ville blive taget fat på alle budgetter osv.
Desværre er der endnu ikke sket noget overhovedet.
I juni fik kontaktudvalget et møde med udviklingskonsulent Tove Østergaard i BUF. Vi var jo kommet på grund af integrationspuljen. Men vi benyttede også muligheden, til at efterlyse vikarpengene igen, da vi stod over for sommerferien og ingen vikarmidler havde, på nogle af vores midlertidige budgetter.

Tove Østergård mente, de var lagt ud i distrikterne. Vi hørte aldrig noget fra hverken distrikterne eller forvaltningen.
I Øster anlæg hvor jeg arbejder, fik vi først svar på vikarmidlerne, for et par uger siden.
Men vi har stadig intet svar fået på de TR penge, vi mangler fra forvaltningen.
Dette problem med,at de ikke svarer eller reagerer ved mail eller brev, er desværre et udbredt problem i mange sammenhænge. Problemet er der både lokalt og på forvaltningsniveau.
F.eks. mangler vi i år de månedlige budgetoversigter, løn til vikaren er der hele tiden fejl i, referater får vi ikke. Og vi blev lovet, i starten af året, at legepladserne hurtigt skulle have computer, så vi kunne komme på k.k.net.
Dette er et problem, da de også sender beskeder til os, der har computer, i programmer som vi ikke kan åbne. Trods henvendelser om det, forsætter de.
Til sidst vil jeg dog fortælle om noget, der er lykkes.
Vi har i legepladsernes faggruppeudvalg, arbejdet på at få en legepladskonference op at stå.
Og det er lykkes, forvaltningen sagde ja, så i morgen den 22. september, holder vi konference på Island Brygge i kulturhuset. Vi synes, vi har fået lavet et godt program, og har som indledning på dagen inviteret Borgmesteren, Bo Asmus Kjeldgaard, til at komme.
Vi har sendt nogle spørgsmål til ham, om de politiske forventninger, samt politiske visioner, for de bemandede legepladser.
Senere kommer Udviklingskonsulent i BUF Tove Østergaard, og taler om udviklingsplaner.
Så har vi legepladsernes formål og funktion, på dagorden.
Og til sidst om eftermiddagen skal vi tale om, fremtidens legeplads set fra legepladsernes synsvinkel.
Så jeg glæder mig til i morgen, og håber vi alle får meget ud af dagen.
Og dette vil jeg slutte med, så tak for ordet.”
Derefter fik Annette Mortensen, fællestillidsrepræsentant ordet:

” Mit navn er Annette Mortensen. Jeg er fællestillidsrepræsentant og det har jeg været siden 2003. Vi er nu 4 fællestillidsrepræsentanter i Almen afdelingen i LFS. Nadja og Anne som er fra PMF København og Helle som er fra Frederiksberg. Endvidere er jeg medlem af Almen bestyrelsen samt LFS"S Hovedbestyrelse.
Jeg vil her give et mindre rids af tr-møderne det sidste år, samt fremtidige tanker og visioner for tr-arbejdet i LFS. Som de fleste af jer ved, fik vi en enhedsforvaltning 1. januar 2006 som består af det tidligere F/A samt det tidligere U/U. Denne forvaltning hedder Børne- og Unge Forvaltningen forkortet BUF: Endvidere blev vi 1. marts 2006 fusioneret med en del af PMF.
For tillidsrepræsentantmøderne har fusionen haft den betydning, at vi fra august 2006 besluttede at afholde fælles tr-møder. Vi har også valgt at vi fra august 06 skulle holde samlet tr-møder for det nye BUF. Dvs. at det tidligere U/U og F/F nu har tr-møder sammen.
Det forgangne år på LFS"s tr-møder har været hektisk. Jeg kunne også vælge at sige begivenhedsrigt.
Det er tydeligt for mig som fællestillidsrepræsentant, at I er presset ude på institutionerne.
Her mener jeg at presset ovenfra, fra politisk side, påvirker jeres arbejdsliv.
Tillidsrepræsentanterne har det forløbne år haft rigtig mange krævende opgaver. Nogle af de opgaver tillidsrep. har haft er:

  • De problematiske lønforhold
  • Sygdom på arbejdspladserne
  • Arbejdsmiljøet på arbejdspladserne
  • Faglighed for Alle
  • Budget 2007

Ad. 1.
På juni tillidsrepræsentantmøderne blev vi enige om at jeg som FTR skulle lave en udtalelse til Økonomiforvaltningen i forhold til utilfredsheden vedrørende medarbejdernes rod i lønforholdene. Dette har jeg d.d. endnu ikke fået en tilbagemelding på.
Ad.2
Sygdom: Flere og flere medarbejdere på institutionerne bliver langtidssyge dvs. mere end 14 dage. Mange bliver syge i månedsvis, nogle vender aldrig tilbage til arbejdspladsen.
I foråret 2006 besluttede jeg at tr-møderne fra skulle indeholde forskellige emner, som jeg ville lave et lille oplæg til. De emner jeg valgte var:

  • • Profession
  • • Arbejdspladskultur (dette bliver oplæg også som fyraftensmøde)
  • • Forhandlingsteknik
  • Mobning

Disse emner har jeg valgt, da jeg som FTR mener at det er vigtigt at tr for kompetencer til at kunne udføre et kvalificeret stykke tr-arbejde.Også for at gøre tr nysgerrige for at tilegne sig viden som kan gavne arbejdspladsen og samarbejdet med den daglige ledelse.
At jeg valgte et emne som arbejdspladskultur, er fordi kulturen indeholder alle de faktorer, som er medvirkende til arbejdspladsens trivsel på godt og ondt. Jeg har indtil dato afholdt 2 aftenmøder for de tr"er som kunne ønske at få oplægget vedrørende arbejdspladskulturen i en mere udvidet udgave. Det sidste møde af slagsen bliver til oktober.
Forhandlingsteknik:
Her mener jeg at vi som mennesker og medarbejdere og tr forhandler dagligt. Det er ikke kun det at kunne lønforhandle, det er forhandling på alle niveauer.
Mobning:
Emnet er valgt fordi vi i LFS får flere og flere henvendelser vedrørende mobning på arbejdspladserne. Dette vil vi alle 4 FTR være fælles om at videregive.
I LFS"s struktur har vi et arbejdspladsudvalg som ligeledes arbejder på medlemmernes arbejdsmiljø. Dette udvalg har rettet en henvendelse til HB i forhold til at ændre på møderstrukturen på tr-møderne. Der vil I november 2006 samt marts 2007 være møde med SR, TR, Ledere til at arbejde med arbejdsmiljø.Dog ikke ledere og SR fra BUPL da de har deres egen uddannelse.
Til december vil vi så få lavet en evaluering af hvordan tr-møderne august-december er gået.
Vi er jo som tidligere nævnt 4 fællestillidsrepræsentanter som skal have etableret et samarbejde, hvilket jeg ser frem til med god energi. Velkommen til vores fremtidige samarbejde.”

Herefter gik ordet til Nadja Rasmussen, fællestillidsrepræsentant:
” Jeg skal fortælle lidt om hvordan TR arbejdet har været i det tidligere PMF.Den struktur PMF har haft, har været sådan at vi har holdt heldagsmøder.
Det har været et stort ønske fra vores TRére, da de synes, de får mere ud af møderne, da de kan gå i dybden med de emner, der har været, og at der er tid til debat. Det er stadig et stort ønske fra TRérne, som vi i FTR gruppen selvfølgelig vil tage videre, når der skal evalueres.
Vi har haft det sådan at vi om formiddagen har haft undervisning på. Det kunne bla. være ferieregler, Ny-løn, pædagogmedhjælperen i faget, arbejdsmiljø o.s.v
Vi har lagt stor vægt på at det var TRérne selv, der var med til at vælge hvilke emner der skulle på som undervisning.Det har ikke altid været lige nemt at være TR i PMF´s historie. Vi kan godt mærke at vi ikke er en samlet organisation ude på institutionerne, da både PMF, nu LFS, og BUPL er repræsenteret.
Det kan, desværre, give nogle dumme kampe mellem lederne og TRéren, da det er 2 forskellige fagforeninger, og dermed tit og ofte nogle forskellige ting der bliver informeret om.Så i stedet for at man står sammen på institutionen, f.eks. om nogle ting via sin fagforening, kan det nogle gange betyde at man bliver delt op.
Vi kan f. eks. tage hele diskussionen omkring professionsstrategien, som BUPL jo startede i foråret, som tydeligt viste at vi her er delt i 2.
Fusionen med LFS har fyldt rigtig meget i PMF det sidste 1½ års tid.
Vi har holdt en del medlems møder omkring det og så har det været et fast punkt på dagsorden på TR-møderne.Vi har gjort meget ud af at forberede vores TRére på hvad LFS er for en størrelse, og at der vil ske nogle forandringer, både i fagforeningen i almindelighed, men også at TR´møderne vil være en del anderledes end de er vant til.
Det har de alle taget med stor mod, og har set frem til fusionen og det fremtidige samarbejde.
Vi ser nemlig muligheden i at være fælles om at løse de problemstillinger, der opstår i institutionsverden, frem for at bruge tiden på at bekæmpe hinanden, faggrupperne imellem.
Lige som Annette ser vi, FTR’ene fra det tidligere PMF, frem til at vi i FTR gruppe er med til at skabe grobund for nye spændende debat oplæg som kan være med til at skabe yderligere interesse for TR arbejdet ,og faglig interesse i det hele taget.”

Karina Brehm Christensen, næstformand i Almen Bestyrelsen, afsluttede beretningen og sagde bl.a. følgende:

” Der er store problemer med tomme pladser bl.a. på Ydre Nørrebro. – Det er en problematik som er opstået på grund af Børneplanen, forældrenes frie valg og dårlig beregninger i København Kommune.

Afregningmodellen betyder, at vi mister penge ved tomme pladser. Det skaber stor usikkerhed både hos ledere og medarbejdere. Vi har foreslået at sætte gruppestørrelserne ned, men vi har i stedet fået en skitse fra forvaltningen om at lukke 217 pladser. Det vil betyde meget; både omlægning og fyringer. Det er vigtigt med klare retningslinier fra forvaltningen for, hvordan vi sikrer ordentlige arbejdsbetingelser for alle. Vi vil i bestyrelsen holde forvaltningen i ørerne på det her, for det vil uden tvivl sprede sig.”

Herefter var ordet frit og diskussionen foregik her af både den skriftlige og mundtlige beretning og det fremtidige arbejde.

Det blev hurtigt fra salen slået fast at tomme pladser ikke kun findes på Nørrebro. Men også Valby, Nordvest og Ryvang er hårdt ramt. En del af Ryvang skal snart fusionere med Nordvest, hvor der er endnu flere tomme pladser.
At der i klubberne havde været tomme pladser i flere år; og at klubberne havde følt sig som et stedbarn i U og U.
En leder fra en lille institution fremførte problematikken med, at lederen der i mange år havde deltaget i TR- møderne; men var nu ikke berettiget til at deltage mere. Det var et problem da institutionen kun består af 3 ansatte iberegnet lederen. Naboinstitutionen har ikke TR. – Så hun ville gerne vide hvad LFS gjorde omkring de institutioner, der ikke kan være til stede på TR-møderne.

Annette Mortensen, fællestillidsrepræsentant, svarede at der skulle være et forum uden ledere; men at hun to til tre gange om året går alle listerne igennem, og herefter tager ud til de institutioner, der ikke har TR. Annette opfordrede i øvrigt de institutioner, der har TR til at kontakte dem, der ikke har.

Der er store problemer med den nye forvaltning, der er rod i alt. Det er blevet rigtigt slemt at være leder fordi der ikke er nogen, man kan gå til eller nogen, der spørger en til råds.Mange ledere er træt af puljer og projekter, der ikke flytter en pind, og kun de institutioner, der har overskud kan gå ud og søge midler af puljerne. – Og når lederne ikke kan skjule det overfor personalet mere hvilket rod vi står i - hvad så?
- Og hvis vores ledere har dårlige arbejdsvilkår, er det svært at lede en arbejsdplads.
Britt Pedersen, formand for LFS svarede til dette; at det er rigtigt at BUF er et syndigt rod,og at økonomiforvaltningen kender rodet.Det gamle UogU har aldrig haft styr på økonomien. Det nye BUF er nu sat under administration; Men heldigvis er der nu kommet en ny direktør, som lader til at have styr på, hvordan det kan rettes op. Nogle ledere kan stadig – midt i al rodet - holde check på økonomien; mens andre har opgivet.
Britt tror at forvaltningen nu vil ligeværdighed og dialog.

Der blev forespurgt, hvorfor BUPL ikke var nævnt som samarbejdspartner.
Kirsten Annette Christensen, svarede, at jo bor i samme hus og arbejder tæt sammen, så det er simpelthen en fejl, at det ikke står der.

Der var et ønske om, at det fremtidige arbejde udsendes inden generalforsamlingen; men da det først er lavet på en bestyrelseskonference for 14 dage siden, havde det ikke kunne lade sig gøre.

I det nye budget er det fritidshjemmene, der er skåret meget hårdt ind til benene, Samlingen af de to forvaltninger er sket med laveste fællesnævner, både økonomisk og kvadratmetermæssigt.

Der var også udtalelser fra flere sider om, at vi må synliggøre, at når vi får pålagt mere arbejde er der andet arbejde, der må tages fra..

Og at vi i det hele taget må synliggøre vores arbejde noget bedre.

Der fremkom også et spørgsmål om hvordan vi får tænkt fagforeningen med ind på seminarierne.

Jan Hoby svarede til dette, at der bliver gjort rigtigt meget i øjeblikket, og at vi har et rigtigt godt samarbejde med både BUPL og PLS.

Beretningen blev herefter enstemmigt vedtaget

Ad. 5 Regnskab

Kasserer Kirsten Rosendal fremlagde regnskabet.

Der var ingen kommentarer

Regnskabet blev enstemmigt godkendt.

Ad. 6 Indkomme forslag

Fra bestyrelsen var der indkommet et forslag ”At bestyrelsesmedlemmer fra Det Almene Område, og som ikke sidder i LFS`Hovedbestyrelse, forlods er valgt som delegeret til Repræsentantskabet ud af de 43 delegeretpladser som Det Almene Område har.”

Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Bestyrelsen forslag til udtalelse blev fremlagt og med en lille tilføjelse kom udtalelsen til at lyde:

"Det Almene Områdes generalforsamling den 21. september 2006

Udtalelse:

Det Almene område, som repræsenterer knap 6000 medlemmer i LFS, har med stor alvor set på det budgetforlig der er indgået for 2007 i København. Med denne udtalelse støtter vi op om pressemeddelelsen, som er udsendt af LFS og BUPL Hovedstaden den 19. september 2006. Vi har sammen med resten af LFS, BUPL Hovedstaden, SL og PLS iværksat forskellige fagpolitisk aktiviteter med særlig fokus på 4 hovedemner og har i den forbindelse følgende supplerende bemærkninger til budgetforliget.

København har råd.
Ritt Bjerregårds gentagende udtalelser om en sund økonomi, hænger ikke sammen med en samlet nedskæring på dagtilbudsområdet på 45,3 mio. kr., svarende til 167 fuldtidsstillinger.

Daginstitutionerne og klubberne kan ikke se sig selv prioriteret i tilstrækkelig grad i budgetforliget, og derfor kan vi ikke udråbe budgettet til at være hverken børnenes eller de pædagogiske medarbejders budget.

Børnehavepladspris fra 2 år og 10 måneder.
I budgetforliget, der er indgået med alle partier i København, er besparelsen på de 34,6 mio. kr. taget af bordet, hvilket vi selvfølgelig hilser velkommen. Alt andet ville da også være en økonomisk straf i daginstitutionerne uden hensyntagen til barnets tarv og udvikling, og samtidig en forringelse af det pædagogiske personales arbejdsmiljø.

En besparelse på 22,9 mio. kr. til en fiktiv nedbringelse af sygefraværet. Det er helt uhørt at besparelsen på sygefraværet er opretholdt i budgetforliget. Vi er enige i, at det er vigtigt at arbejde med nedbringelse af sygefraværet, at arbejde med det psykiske arbejdsmiljø og alle andre faktorer der kan spille ind.
Intentionerne om at nedbringe sygefraværet er et positivt personale-, velfærd- og arbejdsmarkedspolitisk mål - men en kommunal strategi med at straffe institutionerne på lønkonti og personalenormeringer giver slet ingen mening.

En besparelse på 17,7 mio. kr. på fritidshjem og klubber. Området har været udsat for gentagne besparelser i alle de forudgående budgetår og er allerede skåret helt ind til benet. En ny og alvorlig besparelse på 17,7 mio. kr. rammer derfor ekstra hårdt.
Det er paradoksalt at den politisk besluttede klubreform endnu ikke har haft mulighed for at vise sin forebyggende værdi, før klubberne udsættes for nye besparelser.
Vi kan konstatere, at der for 2007 er afsat ca. 12 mio. kr. til en styrket indsats over for de kriminelle unge. En god beslutning. Vores pointe er dog paradokset i, at der ikke afsættes nok økonomi til en forbyggende indsats på fritidshjem- og klubområdet. En forebyggende indsats vil netop kunne modsvare, at antallet af utilpassede børn og unge vokser.

I forslaget til nedskæringer vil antallet af lukkedage blive forøget med 2 dage, så nu er der 10 lukkedage om året! - har man spurgt forældrene??

Det virker som om at politikerne, i deres iver for at tilføre ”Faglighed for Alle” de ”nødvendige ressourcer”, vælger at lukke øjnene for daginstitutions, fritids- og klubområdets udvikling og økonomi og totalt glemmer løfterne fra kommunevalget i 2005.

For yderligere information, kontakt venligst:

Formand, Kirsten Annette Christensen, tlf.: 46 97 16 68, eller mobil: 26 21 48 54"

Herefter blev udtalelsen enstemmigt vedtaget.

Ad.7 Fremtidigt arbejde

Fremtidigt arbejde havde allerede været til debat under punkt 4: Bestyrelsens beretning.

Fra salen fremkom yderligere forslag til fremtidigt arbejde.

At bestyrelsen skulle sørge for et debatrum hvor problematikken omkring åbningstider kunne debatteres.
Sørge for debat omkring forberedelsestid
At samarbejdet med BUPL fortsætter.
Og at der sætter yderligere fokus på fritidshjemmene og klubbernes problemer.

Herefter blev det fremtidige arbejde enstemmigt vedtaget.

Ad.8 Budget 2006/08

Kirsten Anette Christensen startede dette punkt med at fortælle, at bestyrelsen havde aftalt en studietur til Polen, for at få vores to forskellige kulturer - (det gamle LFS og det gamle PMF) til at hænge endnu bedre sammen.

Og vi havde fået et rigtigt godt indhold til turen. Men desværre skete der det, at firmaet blev slettet af rejsegarantifonden; og da det er det mindste man kan forlange, havde Kirsten Annette taget den beslutning, at aflyse turen.
Bestyrelsen havde siden hen drøftet at vi var nødt til at ofre nogle penge for at få de to forskellige kulturer til at fungere. Så derfor havde bestyrelsen bibeholdt budgetposten.

Derefter fremlage Kirsten Rosendal budgettet.
Der var fra salen forslag om at skære 50.000 til studieturen. Det blev ikke vedtaget.
Der var fra salen forslag om at bevilge 15.000 til en konference i Århus. Det blev vedtaget.

Budgetforslaget blev vedtaget med 10 stemmer imod.

Ad. 9A: Suppleringsvalg til bestyrelsen

Karina Jensen blev valgt til bestyrelsen

Ad.9B: Valg af Repræsentantskabsdelegerede (2år)

Efter at bestyrelsen forlods var blevet valgt, manglede der 16 personer. Og der blev valgt 16 personer som repræsentantskabsdelegerede

Ad.9 C: Valg af suppleanter for repræsentantskabsdelegerede (2 år)

Der blev valgt én suppleant.

Ad 9 D: Valg af 2 bilagskontrollanter (2år)

Pernille Engelund og Rie Nielsen genopstillede, og blev valgt som bilagskontrollanter.

Ad 9 E: Valg af 2 bilagskontrollantsuppleanter (2 år)

Michael Holmgård og Kirsten Egsgård genopstillede og blev valgt.

AD. 9 F: Valg af fanebærer

Daniel Skov blev valgt som fanebærer, og Johan Lorentzen blev valgt som suppleant.

Ad. 10: Eventuelt

Der blev henstillet til, at man mødte op til demonstrationen den 3. oktober kl. 14,30 på Rådhuspladsen.

Ad.11 Afslutning

Kirsten Annette sluttede mødet med at takke for det store fremmøde og den gode debat.

Sociale medier

 

Relaterede sider:

LFS-logo-hvid
LFS, Landsforeningen for Socialpædagoger
Rosenvængets Allé 16
2100 København Ø

Cvr: 32848516
Tlf: 3544 4546
E-mail: lfs@lfs.dk

Ean: 5790002131097
 
English name: The National Organization of Social Education (LFS)
LFS er hovedstadens største pædagogiske fagforening
med mere end 11.000 medlemmer, og er landets eneste enhedspædagogiske fagforening. Læs mere
© Copyright 2016 - LFS
Indholdet må ikke gengives eller frames uden tilladelse. Links til sider er altid tilladt.
Sidens adresse: https://www.lfs.dk/962 Loadtid: 0.054 sek.
Download logo
LFS-logo-hvid
LFS, Landsforeningen for Socialpædagoger
Rosenvængets Allé 16          Tlf: 3544 4546               Cvr: 32848516
2100 København Ø                E-mail: lfs@lfs.dk          Ean: 5790002131097
English name: The National Organization of Social Education (LFS)
 
 
LFS er hovedstadens største pædagogiske fagforening med mere end 11.000 medlemmer, og er landets eneste enhedspædagogiske fagforening. Læs mere
© Copyright 2016 - LFS
Indholdet må ikke gengives eller frames uden tilladelse. Links til sider er altid tilladt.
Sidens adresse: https://www.lfs.dk/962 Loadtid: 0.054 sek.
Download logo
LFS-logo-hvid
LFS, Landsforeningen for Socialpædagoger
Rosenvængets Allé 16
2100 København Ø
Tlf: 3544 4546
E-mail: lfs@lfs.dk
Cvr: 32848516
Ean: 5790002131097
 
English name: The National Organization of Social Education (LFS)
LFS er hovedstadens største pædagogiske fagforening med mere end 11.000 medlemmer, og er landets eneste enhedspædagogiske fagforening. Læs mere
© Copyright 2016 - LFS
Indholdet må ikke gengives eller frames uden tilladelse. Links til sider er altid tilladt.
Sidens adresse: https://www.lfs.dk/962 Loadtid: 0.054 sek.
Download logo